Tävla i #mittjojomöte

Vem vill du möta i sommar? Visa och berätta om ett möte som är värdefullt för dig, och var med i årets Jojo Sommar-tävling. Du har chans att vinna ett Jojo-kort laddat med 6000:-.

Ett möte kan vara så mycket. Det kan göra dig glad, nostalgisk, uppspelt, nervös, nyfiken eller förväntansfull för att det är ett möte du längtar efter.

I år vill vi fylla Skåne med alla möten som finns runtomkring oss. Och hoppas att ni vill dela med er av era möten.

Ta en bild eller en kort film (max 268.4 MB) och berätta varför just det här mötet är speciellt för dig. Ladda upp på Instagram eller här på jojosommar.se och var med i vår tävling #mittjojomöte.

Ladda upp en bild eller en kort film (max 268.4 MB) som visar ditt möte och berätta varför just det här mötet är speciellt för dig

Vill du tävla med en film och använder iPhone så behöver du tävla via Instagram för att få det att fungera.

Ditt bidrag
Ladda upp bilden/filmen
Video
Max tillåten storlek är 268.4 MB
Du måste välja en fil att ladda upp.
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Hashtag #jojosommar #mittjojomöte
Något gick fel när filen laddades upp
Gör så här

Ta en bild eller film som visar ett möte som är värdefullt för dig.

Tagga bilden/filmen med #jojosommar och #mittjojomöte och skriv en motivering till varför detta möte är värdefullt för dig.

Ladda upp bilden/filmen på Instagram*.

Hashtag #jojosommar #mittjojomöte

* Du måste ha ett öppet Instagram-konto för att kunna tävla. Tänk på att det är viktigt att du har ditt konto öppet under hela sommaren så att jojosommar.se kan se din bild under hela tävlingsperioden.

Tack för ditt bidrag!

Tävla flera gånger så ökar dina chanser att vinna. Veckans nominerade presenteras varje söndag. Sommarens tre vinnare av Jojo-kort presenteras senast den 29 augusti på Skånetrafikens Facebook, Instagram samt jojosommar.se

Kom ihåg att kolla in alla bidrag!

Tävlingsregler

Tävlingen pågår mellan 15 juni och 15 augusti 2017, bidrag inkomna efter slutdatum kommer inte att räknas in i tävlingen som tävlingsbidrag.

1. Behörighet

Tävlingen är öppen för myndiga personer bosatta i Sverige. Personer mellan 13 år och 18 år får deltaga efter målsmans tillåtelse. Personer under 13 år får inte deltaga eftersom Instagram har en åldersgräns på 13 år. Anställda inom Skånetrafiken, deras närmaste familjemedlemmar, eller andra personer som yrkesmässigt är kopplade till denna kampanj får ej delta i tävlingen.

2. Tävlingen

Tävlingen pågår mellan 15 juni och 15 augusti 2017. Bidrag som kommer in efter slutdatumet kommer inte att räknas som tävlingsbidrag i tävlingen.

3. Att tävla

Det finns två sätt att delta i Skånetrafikens Jojo Sommar-tävling. Antingen tävlar du via Instagram eller genom att ladda upp bilden/filmen på jojosommar.se

Tävling via Instagram.

1. Berätta om ett möte som är värdefullt för dig. Läs gärna mer i tävlingsbeskrivningen. Ta en bild eller gör en kort film (högst en minut) som berättar om mötet på ett kreativt sätt.

2. Hashtagga bilden genom att lägga till #jojosommar och #mittjojomöte. Skriv en kort motivering till varför detta möte är värdefullt för dig.

3. Ladda upp på Instagram.

Tänk på att du måste ha ditt Instagramkonto inställt på “Inläggen är publika” för ditt bidrag ska vara giltigt och för att bilden ska synas publikt. Om ditt konto är inställd på “Privat” kommer inte juryn kunna se din bild/ditt tips och den kommer inte heller dyka upp i tävlingsgalleriet på jojosommar.se/tavlingsbidrag.

Genom att lägga till hashtaggen #jojosommar och #mittjojomöte till din bild, samt skriva en kort motivering till varför detta möte är värdefullt, och ladda upp denna via Instagram är du delaktig i tävlingen och har accepterat de regler och villkor som gäller mellan dig och Skånetrafiken (arrangör av tävlingen).

Tävling via jojosommar.se

1. På www.jojosommar.se/tavla ladda upp en bild eller film som visar ett möte. via din iPhone/smartphone/iPad/dator.

2. Skriv en kort motivering till varför detta möte är värdefullt för dig.

3. Ladda upp via webbsidan www.jojosommar.se/tavla .

Genom att ladda upp ett bidrag via www.jojosommar.se är du delaktig i tävlingen och har accepterat de regler och villkor som gäller mellan dig och Skånetrafiken (arrangör av tävlingen).

4. Priser

Det kommer att koras allt som allt tre vinnare i Skånetrafikens Jojo Sommar-tävling 2017.

Tre tävlande vinner varsitt Jojo-kort var laddat med 6000: - – detta motsvarar årskostnaden för pendling i Skånes större städer (500:-/månad). Jojo-kortet är inte personligt.

Vinsterna kan inte bytas mot ett kontantalternativ. Priset kan inte delas mellan flera personer. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

5. Vinnare urval:

Varje söndag med start 25 juni och avslut 20 augusti kommer tre tävlanden som har lämnat in bidrag beskrivande ett möte att nomineras till en final. Dessa tre tävlandes bidrag kommer att presenteras på jojosommar.se/tavlingsbidrag. Veckans tre nominerade bidrag har chansen att bli en av tre slutliga vinnare i tävlingen. De har alla inkommit med bidrag beskrivande ett möte samt motiverat varför mötet är värdefullt för dem. Det går att tävla fram till och med klockan 23.59 den 15 augusti. Efter att de sista bidragen har nominerats den 20 augusti kommer sommarens tre vinnare att presenteras. Dessa tre vinnare väljs ut bland de som nomineras varje vecka under sommaren. Vinnarna meddelas på följande sätt: i en kommentar på sin post/sitt tävlingsbidrag om man tävlar via Instagram. Det är därför viktigt att ha ett öppet konto på Instagram under hela sommaren. Om man tävlar via webbsidan meddelas vinnaren via den mailadress som har lämnats i samband med inlämnande av tävlingsbidrag. Vinnarna kommer att meddelas inom 14 dagar efter utgången av Jojo Sommar-tävlingen, alltså senast 29 augusti. Skånetrafiken förbehåller sig rätten att utan ersättning publicera vinnarna på jojosommar.se samt på Skånetrafikens Facebooksida, i Skånetrafikens Instagramflöde samt på skanetrafiken.se.
De vinnande bidragen kommer att utses av en jury bestående av representanter från Skånetrafiken.

6. Licens:

Genom att du taggar din bild på Instagram med #jojosommar samt #mittjojomöte eller om du väljer att ladda upp din bild/ditt tips via jojosommar.se deltar du i Skånetrafikens sommartävling. Du godkänner samtidigt då att Skånetrafiken visar ditt bidrag på jojosommar.se, samt på Skånetrafikens Facebooksida, i Skånetrafikens Instagramflöde, samt Skånetrafikens nyhetsbrev som en del av Jojo Sommar-kampanjen. Detta innebär inte att Skånetrafiken tar sig äganderätten för din bild utan att du ger oss rätten att använda den i samband med tävlingen. Eventuellt övrigt användande sker efter överenskommelse med dig som ägare av bilden.

Den person som står som avsändare till tävlingsbidraget: kontoägare på Instagram eller ägare av mailadress vid uppladdning på hemsidan, räknas som tävlande i Skånetrafikens Jojo Sommar-tävling.

7. Vinnare:

Vinnare av Jojo-korten är de tre tävlande som lämnat in bidrag som dels visuellt visar ett möte och som dessutom kompletterat det visuella bidraget med en motivering om varför just detta möte är värdefullt för dem. Skånetrafikens jurys beslut är slutgiltigt och går ej att överklaga.

8.

Inget köp av Jojo Sommar-kort är nödvändigt för att delta i tävlingen. Ingen tävlande kan vinna mer än ett pris i Skånetrafikens Jojo Sommar-tävling.

9.

Om det visar sig att en tävlande olovligen använder en bild som är upphovsrättsligt skyddad av annan än den tävlande kommer bilden plockas bort och bidraget kommer att diskvalificeras. En ny bild och motivering kommer därefter att nomineras från inkomna bidrag under veckan.

10.

Skånetrafiken tar inget ansvar för förlorade, skadade eller försenade tävlingsbidrag till följd av nätverksproblem, hårdvaru- eller mjukvarufel av något slag. Bevis på skicka/upload godkänns inte som bevis för att Skånetrafiken mottagit ditt tävlingsbidrag.

11.

Vinnarna kommer att meddelas i form av en kommentar på sin bild (om den vinnande bilden är via Instagram) eller via e-mail (om den vinnande bilden är uppladdad via www.jojosommar.se) av Skånetrafiken. Om du får en uppmaning/kommentar från arrangören innehållande instruktioner till dig hur du ska kontakta Skånetrafiken, kommer det vara upp till dig att ta den här kontakten och du kan komma vara tvungen att bekräfta ditt namn, e-postadress, telefonnummer och postadress.

Om Skånetrafiken misslyckas med att få kontakt med vinnaren, eller om vinnaren inte besvarat kontaktförsöket inom 14 dagar efter att vinsten meddelats, kommer en ny vinnare, som Skånetrafikens jury väljer, att utses istället och kontaktas på ovan sätt.

12.

Priset kommer att levereras till vinnaren efter att en överenskommelse gjorts mellan vinnaren och Skånetrafiken, samt efter att alla relevanta uppgifter som krävs har lämnats till arrangören.

13.

Arrangören tar inte något ansvar för tappat, stulet eller förlorat pris.

14.

Alla bidrag till tävlingen är föremål för moderering. Skånetrafiken förbehåller sig rätten att bearbeta texter i bidragen innan publicering (exempelvis stavfel, faktafel och andra icke för tävlingen påverkande fel). Arrangören har rätt att ta bort alla inlägg som strider mot de i tävlingen utformade regler samt de punkter som presenteras nedan (se punkt 15), utan att meddela den tävlande. Tävlingen administreras vardagar 8-16.30.

15.

Bidrag i tävlingen kommer att avvisas om de:

A. Innehåller nedsättande, skadligt, oanständigt eller annat olämpligt innehåll.

B. Hänvisar till andra än Arrangörens varumärke.

C. Inkluderar varumärken, logotyper eller upphovsrättsskyddat material som inte ägs av dig eller används utan rättighetsinnehavarens skriftliga tillstånd (inklusive kända namn, företagsnamn etc.)

D. Utgör en fara för hälsa och säkerhet. Eller skapats på ett sätt som kan anses utsatt någon för fara.

F. Innehåller länkar som marknadsför olämpliga beteenden.

G. Strider mot Skånetrafikens värderingar (Skånetrafikens värderingar hittar du här)

16.

Deltagare i tävlingen ska se till att de har uttryckligt tillstånd från personer som kan identifieras på tävlingsbidragen (eller deras föräldrar eller vårdnadshavare om personerna är under 18 år) att få använda dessa bilder i tävlingen. Om en bild nomineras i tävlingen med identifierbar person som inte vill finnas med kommer den bilden att tas bort och ny bild nomineras.

17.

Tävlande bör vara medvetna om att andra kan lämna in idéer och bilder liknande det egna tävlingsbidraget, och att man inte har rätt till någon ersättning eller har rätt att förhandla med arrangören över sådana frågor.

18.

Arrangören tar inte något ansvar för skada, förlust, eller annan åkomma som deltagare åsamkat sig, eller andra, genom att delta i den här tävlingen, eller som är ett resultat av ett accepterat pris. Arrangören tar inget ansvar för dödsfall eller personskada till följd av vårdslöshet i samband med tävlingen.

19.

Instagram varken sponsrar, stödjer eller administrerar Jojo Sommar-tävlingen, och är inte heller förknippade med denna kampanj. All information som du som tävlande lämnar ut under denna kampanj tillhandhålls enbart av arrangören.

20.

Om tävlingen inte kan genomföras på grund av tekniska fel eller andra händelser utanför arrangörens kontroll förbehåller sig arrangören att avsluta tävlingen utan att vinnare utsetts.

Om tävlingen inte kan genomföras på grund av manipulation, ingrepp av obehöriga, bedrägeri eller annat som skadar eller påverkar administration, säkerhet, rättvisa, integritet – och arrangören anser att tävlingen inte kan fortsätta förbehåller sig arrangören rätten att (med förbehåll för eventuella skriftliga anvisningar som ges enligt gällande lag) att diskvalificera varje enskild tävlande som manipulerar med tävlingsbidragen och därefter avbryta och avsluta tävlingen.

21.

Skånetrafikens Jojo Sommar-tävling lyder under Sveriges rikes lagar.

22.

Arrangörens beslut är slutgiltigt i alla frågor. Ingen överklagan kan ske. Eventuella frågor kan ställas till tavlanu@skanetrafiken.se